Zwarte Woud Dag 4/5

Zwarte Woud Dag 4/5

Dagrit 3: GPX  of  Tripy

Deze route brengt ons meer noordelijk tot in Baden-Baden.

Ditmaal laten we ons wel verleiden door een stuk van de Hoghstrasse, die z’n reputatie als mooiste weg van het Zwarte Woud alle eer aandoet. Als je de 5-daagse in het voor- of najaar doet, is de grootste drukte op deze wegen voorbij en kan je volop genieten van ongestoord motorplezier.

Na het drukke Baden-Baden, waar we eigenlijk maar wat afschampen, gaat het terug via relatief rustige wegen richting Seewald.  Laat het echter niet na om kort voor het einde van de route even te verpozen bij de Nagoldtalsperre, een stuwmeer dat in de zomer druk bezocht is. Buiten het seizoen is dit een oase van rust en kan je er genieten van een schitterend uitzicht.

Geef een antwoord