Streetpilot III

Streetpilot III

De Streetpilot III kende zijn gelijke niet. Met Mapsource een route maken, naar de gps zetten en met routeaanduidingen rijden. En dat op een waterdicht toestel dat geschikt is om op een motor te gebruiken.

In het begin was het soms wat klooien met firmware die niet altijd even netjes afgewerkt was maar de kleine minpuntjes wogen niet op tegen de voordelen van dit GPS-toestel. Menig motorrijder heeft dan ook een Streetpilot III versleten.

Het grootste nadeel kwam er als het kaartmateriaal meer detail begon te bevatten. Dan was het dikwijls passen en meten om de benodigde kaartdelen op het (dure) kleine datakaartje te proppen. Doordat de kaarten steeds beter en omvangrijker werden, raakt de Streetpilot uiteindelijk wat in onbruik. Na rondneuzen, kwam ik dan uiteindelijk op een vervanger voor m’n streetpilot: De Tripy 2, die ik tot op vandaag nog steeds met veel enthousiasme gebruik.

Geef een antwoord