GPS V

GPS V

Na wat geklungel met de routerol, werd het toch tijd om wat meer gesofisticeerd materiaal in huis te halen. Na wat ingelezen te hebben op het forum van Waypoint Notter, leek een Garmin GPS me wel wat.

Al snel had ik een tweedehandse GPS V gescoord en kon ik aan de slag met echte routeerbare kaarten, routes berekenen , waypoints, …
Tenminste, dat dacht ik. Het duurde toch wel even vooraleer ik de ins en outs van de GPS V te pakken had en na een jaar van geklooi, gevloek en veel verkeerd rijden, kon ik me uiteindelijk wel ervaringsdeskundige noemen. Van toen werd het enkel maar beter en ik kreeg de smaak te pakken.

Nu, de GPS V had zo zijn beperkingen (geheugen, afmetingen, snelheid) en na een poosje rond te zoeken, kon ik de hand leggen op en nette opvolger. De toen zeer geprezen motor-GPS was de Streetpilot III, een toestel dat z’n voorgaande niet kende. Toen ik de gelegenheid kreeg om een mooi pakket tweedehands te matsen, was ik dan ook als snel om en lag er een bijna nieuwe Streetpilot III op m’n bureau.

Hierbij een uitgebreide review van de GPS V op de site van Waypoint: GPS V

Geef een antwoord